Гамбургер з тунцем
інгредієнти
на 4 порції:
2 банки (2 * 160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
6 шматочків бутербродного хлібу,
1 яйце,
2 ч. л. гірчиці,
1 гілочка петрушки,
1 зелена цибуля,
2 ст. л. майонезу,
трохи оливкової олії extra virgin
2 банки (2 * 160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
6 шматочків бутербродного хлібу,
1 яйце,
2 ч. л. гірчиці,
1 гілочка петрушки,
1 зелена цибуля,
2 ст. л. майонезу,
трохи оливкової олії extra virgin
Stampa Ricetta
Приготування
1. Відріжте скоринку з шматочків бутербродного хлібу, подрібніть їх в кухонному комбайні до стану м’яких хлібних крихт.
2. Покладіть панірувальні сухарі в миску, додайте тунець, попередньо зливши рідину, дрібно порізану зелену цибулю, петрушку, майонез, гірчицю та яйце, змішайте всі інгредієнти. Сформуйте котлетки із суміші.
3. Сильно нагрійте дещо змащену олією антипригарну пательню, виложіть на неї зформовані котлети . Просмажте котлети з обох сторін, перегортаючи лопаткою, до золотисто-коричневого кольору.
Порада:подавайте гамбургери з картоплею по-селянськи.