Паста з тунцем та броколі
інгредієнти
на 4 порції::
350 г пасти маккероні,
1 банка (160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
500г брокколі,
1 цибулина,
2 зубчика часнику,
30 мл оливкової олії,
30 г тертого сиру пармезан,
1 перець чилі,
Сіль за смаком
350 г пасти маккероні,
1 банка (160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
500г брокколі,
1 цибулина,
2 зубчика часнику,
30 мл оливкової олії,
30 г тертого сиру пармезан,
1 перець чилі,
Сіль за смаком
Stampa Ricetta
Приготування
1. Брокколі розділіть на дрібні гілочки та наріжте кубиками стебло. Наріжте цибулю, часник та перець чилі, обсмажте їх у великій кастрюлі з невеликою кількістю олії.
2. Зваріть пасту та брокколі у великій кількості киплячої підсоленої воді, злийте воду та виложіть їх у каструлю з підсмаженною сумішшю, додавши краплю води з пасти.
3. Додайте сио Пармезан, перемішуйте на вогні протягом однієї хвилини, потім додайте трохи тунця без рідкої частини та подавайте до столу.