Тунець і Скаморза Панцеротті
інгредієнти
120 гр натертого копченого сиру скармоза
160 гр Rio Mare Тунець в оливковій олії (олію зливаємо)
5-6 в’ялених помідорів, злиті і тонко нарізані
4-6 листочків базиліку (подрібніть)
500 гр тіста для піци
1л соняшникової олії
Сіль і перець
Stampa Ricetta
Приготування
1. Помістіть сир в миску з покришеним тунцем, помідорами і базиліком і добре перемішайте. Приправте за смаком сіллю і перцем.
2. Розкачайте тісто до товщини 1/2 см і вирізайте 6 см круги за допомогою форми для печива. Накрийте отримані круги кухонним рушником і дайте відпочити 20 хвилин.
3. Розкачайте кожен круг, щоб отримати круги радіусом 12см. Помістіть ложку начинки на кожен круг і складіть навпіл, щоб утворився напівмісяць. Притисніть по краях, щоб повністю ущільнити. Розігрійте олію у великій каструлі.
4. Обсмажте панцеротті, кілька за раз, до золотисто-коричневого кольору. Викладайте на паперові рушники і подавайте негайно.
Смачно і корисно
Панцеротті також можна запікати. Розігрійте духовку до 200° С. Застеліть деко для випікання пергаментним папером і випікайте панцеротті до золотисто-коричневого кольору.