Сендвіч з тунцем, помідорами та майонезом
інгредієнти
для 4 порцій:
4 короткі багети
4 80гбанки тунця Rio-Mare в оливковій олії
1 твердий помідор
100г майонезу
Кілька листків салату
4 короткі багети
4 80гбанки тунця Rio-Mare в оливковій олії
1 твердий помідор
100г майонезу
Кілька листків салату
Stampa Ricetta
Приготування
1. Нагрійте антипригарну пательню.
2. Розріжте хліб навпіл і покладіть його на гарячу пательню, щоб він добре підрум’янився.
3. Щедро змастіть внутрішній зріз хліба майонезом,зверху викладаємо трохи добре промитого і висушеного салату, на нього викладаемо помідор, нарізаний тонкими скибочками.
4. Додайте злитого тунця, зверху розмістити верхню половину хліба і злегка притиснути так, щоб інгредієнти добре просочили один одного.