Салат з рису та тунця

інгредієнти

для 4 порцій:
250г пропаренного рису
2 х 80г банки Rio Mare Тунець в оливковій олії
200г помідорів черрі
50г в'ялених помідорів на оливковій олії
100г артишоків в оливковій олії
200г моцарели
2 моркви
40г оливкової олії
1 ч. л орегано.

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Доведіть великий горщик з підсоленою водою до кипіння і зваріть рис.

    2. Поки рис готується, очистіть і розріжте моркву навпіл по довжині, а потім дрібними скибочками. Половину помідорів черрі і артишоків, кубик моцарели, подрібніть разом з в'яленими помідорами і об'єднайте всі інгредієнти в мисці.

    3. Злийте готовий рис, промийте під холодною проточною водою, щоб охолодити і видалити крохмаль, а потім додайте в інші інгредієнти.

    4. Додайте олію, приправте невеликою кількістю солі і перцю і акуратно перемішайте. Додайте розім’ятий тунець, попередньо зливши рідину.

    5. Для ще ліпшого смаку подавайте з невеликою кількістю майонезу

Найбільш натискані рецепти