Салат з рису та тунця
інгредієнти
для 4 порцій:
250г пропаренного рису
2 х 80г банки Rio Mare Тунець в оливковій олії
200г помідорів черрі
50г в'ялених помідорів на оливковій олії
100г артишоків в оливковій олії
200г моцарели
2 моркви
40г оливкової олії
1 ч. л орегано.
250г пропаренного рису
2 х 80г банки Rio Mare Тунець в оливковій олії
200г помідорів черрі
50г в'ялених помідорів на оливковій олії
100г артишоків в оливковій олії
200г моцарели
2 моркви
40г оливкової олії
1 ч. л орегано.
Stampa Ricetta
Приготування
1. Доведіть великий горщик з підсоленою водою до кипіння і зваріть рис.
2. Поки рис готується, очистіть і розріжте моркву навпіл по довжині, а потім дрібними скибочками. Половину помідорів черрі і артишоків, кубик моцарели, подрібніть разом з в'яленими помідорами і об'єднайте всі інгредієнти в мисці.
3. Злийте готовий рис, промийте під холодною проточною водою, щоб охолодити і видалити крохмаль, а потім додайте в інші інгредієнти.
4. Додайте олію, приправте невеликою кількістю солі і перцю і акуратно перемішайте. Додайте розім’ятий тунець, попередньо зливши рідину.
5. Для ще ліпшого смаку подавайте з невеликою кількістю майонезу