Салат з лимоном і тунцем


інгредієнти
для 4 порцій:
2 *160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
200г салату
пучок редьки
лимон
пучок петрушки
20г підсмаженого мигдалю
50г оливкової олії
сіль
чорний перець
2 *160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
200г салату
пучок редьки
лимон
пучок петрушки
20г підсмаженого мигдалю
50г оливкової олії
сіль
чорний перець
Stampa Ricetta

Приготування
1. Наріжте редис тонкими скибочками, додайте терту лимонну цедру, сік 1/2 лимона, мелений перець, трохи олії і подрібнену петрушку; і дайте настоятись протягом декількох хвилин.
2. Викладіть салат на тарілку, приправте сіллю і полийте оливковою олією, додайте тунця, потім додайте заправлений редис і подрібнений мигдаль.
3. Насолодіться цим смачним пізнім весняним салатом негайно.