Рисові крокети з тунцем і моцарелою


інгредієнти
300г рису
1 цибулина
1 літр бульйону
40 мл оливкової олії
200г моцарели
1 160г банки Тунця Rio-Mare в оливковій олії
2 яйця
150г м'якоті помідора
орегано
олія для смаження
борошно
панірувальні сухарі
сіль
Stampa Ricetta

Приготування
1. Наріжте цибулю і підрум'яньте її на пательні з оливковою олією. Додайте 100г м'якоті помідора і орегано. Додайте рис і дайте протушкуватися. Вливайте бульйон невеликими порціями за раз і регулярно перемішуйте, поки не буде отримано досить сухе різотто. Зніміть з вогню, додайте одне ціле яйце і перемішайте. Виложіть рис на дошку і дайте йому охолонути.
2. Добре злийте рідину з тунця та помістіть його в миску. Додайте подрібнену моцарелу і м'якоть помідора, що залишилася. Гарно перемішайте.
3. Покладіть велику ложку холодного рису в долоню і додайте невеликий шматочок начинки з тунця і моцарели, утворюючи кульку з начинкою всередині. Повторюйте операцію, доки не буде використано всі складові.
Збийте яйце, що залишилося, додавши дрібку солі.
4. Обваляйте рисові крокети у борошні, потім у збитому яйці, а далі - у панірувальних сухарях. Смажте до золотистої і хрусткої скоринки.
Подавайте гарячими.