Перець фарширований диким рисом і тунцем


інгредієнти
для 4 порцій:
3 *80г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
2 середніх червоних перця
300 г дикого рису
1 ст.л. каперсів в оцеті
1 пучок листя м'яти
4 анчоси в олії
1 зубчик часнику
1 весняна цибуля
1 апельсин
3 *80г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
2 середніх червоних перця
300 г дикого рису
1 ст.л. каперсів в оцеті
1 пучок листя м'яти
4 анчоси в олії
1 зубчик часнику
1 весняна цибуля
1 апельсин
Stampa Ricetta

Приготування
1. Приготуйте дикий рис. У той же час, добре розімніть каперси, злийте філе анчоусів і тунець Ріо-Маре в оливковій олії. Дрібно покришіть каперси з анчоусом, тунцем, весняною цибулиною, часником і м'ятою, а потім змочіть всі інгредієнти апельсиновим соком (не забудьте приберегти шкірку).
2. Розріжте перець навпіл, війміть стебла, вичістіть насіння, а потім занурте їх в окріп на кілька хвилин до злегка приготовленого стану.
3. Злийте рис і залиште остигати. З'єднайте рис з подрібненими інгредієнтами, а потім заповнюйте перець начинкою.
4. Посипте терту цедру апельсина на перець, а потім запікайте його протягом декількох хвилин в духовці, поки начинка не стане хрусткою.