Паста з ніжним песто, тунцем і моцарелою

інгредієнти

для 4 порцій
350г коротких макаронів
160г банка тунця Rio-Mare в оливковій олії
200г моцарели
1 стиглий помідор
50г оливкової олії
жменя листя базиліка
1 столова ложка кедрових горіхів
30г тертого сиру Пармезан
2 столові ложки свіжого вершкового сиру
сіль

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Доведіть велику кількість підсоленої води до кипіння.

    2. Промийте базилік, покладіть його в блендер з олією, пармезаном, кедровими горіхами, дрібкою солі і вершковим сиром, і змішайте разом.

    3. Спершу поєднайте моцарелу із помідором, а потім злийте тунця і змішайте з отриманою масою.

    4. Зваріть макарони. За дві хвилини до зливу додайте дві столові ложки песто прямо у воду, в якій варяться макарони. Злийте воду з макарон, коли вони будуть готові в стані al dente.

    5. Відразу додайте до них песто, добре перемішайте, і потім додайте тунець з помідором і моцарелою.

Найбільш натискані рецепти