Кус-кус з тунцем, в’яленими помідорами та кукурудзою


інгредієнти
для 4 порцій:
240г кус-кусу
150г кукурудзи
15-20 в'ялених помідорів
3 *80г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
половина цибулі
50г оливкової олії
пучок свіжої м'яти - сіль
240г кус-кусу
150г кукурудзи
15-20 в'ялених помідорів
3 *80г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
половина цибулі
50г оливкової олії
пучок свіжої м'яти - сіль
Stampa Ricetta

Приготування
1. Замочіть кус-кус в півлітрі гарячої води, додайте дрібку солі, накрийте кришкою і зачекайте кілька хвилин, поки кус-кус набрякне.
2. Наріжте цибулю на тонкі скибочки і в'ялені помідори на смужки, потім тушкуйте їх з двома столовими ложками води в антипригарній каструлі.
3. Помістіть в'ялені помідори і тушковану цибулю в миску, а потім додайте тунця. Додайте кукурудзу, промиту холодною водою, і кус-кус. Приправте оливковою олією extra virgin і додайте аромату завдяки одному пучку свіжох м'яти, порваної руками.