Крокети з тунця і цвітної капусти
інгредієнти
для 4 порцій:
1 цвітна капуста
1 160г банка тунця Rio-Mare в оливковій олії
1 пучок цибулі
половина зубчика часнику
1 яйце
молоко по мірі необхідності
50 г тертого сиру Пекоріно Романо
морська сіль
сухарі з чорним перцем
арахісова олія для смаження
1 цвітна капуста
1 160г банка тунця Rio-Mare в оливковій олії
1 пучок цибулі
половина зубчика часнику
1 яйце
молоко по мірі необхідності
50 г тертого сиру Пекоріно Романо
морська сіль
сухарі з чорним перцем
арахісова олія для смаження
Stampa Ricetta
Приготування
1. Помийте, очистіть і відваріть цвітну капусту в підсоленому окропі. Розімніть її виделкою майже до стану пюре. Потім змішайте її з тунцем, попередньо зливши олію. Подрібніть цибулю з часником та натріть твердий сир, перемішайте, і все разом додайте до цвітної капусти.
2. Злегка збийте яйце, додавши кілька ложок молока. Додайте до цвітної капусти, трохи поперчіть меленим чорним перцем і гарно перемішайте.
3. Помістіть суміш у холодильник на одну годину. Коли час мине, сформуйте з суміші невеликі крокети, обваляйте їх в сухарях та смажте у великій кількості олії до золотистої скоринки. По мірі готовності переміщайте крокети з пательні на абсорбуючий папір.