Крокети з картоплі та тунця з морковним кремом


інгредієнти
400г моркви
1 зубчик часнику
800мл овочевого бульйону
30мл оцету
1 лайм
2 чайні ложки оливкової олії
1 перець чилі
сіль
для крокетів
250г картоплі
100г солодкої картоплі
1 х 240г банок тунця Rio Mare в оливковій олії
2 яйця
250г панірувальних сухарів
свіжий імбир
сіль і перець
для завершення
2 зубчики часнику
рукола
олія чилі
8 мл оливкової олії
2 свіжих зубчики часнику
Stampa Ricetta

Приготування
1. Підрум'яньте часник на олії, і додайте нарізану моркву. Додайте оцет, влийте овочевий бульйон і додайте цедру лайма і цілий, очищений перець чилі. Зменшіть вогонь, і варіть до готовності моркви.
Вийміть часник і перець чилі та збийте блендером моркву, а потім проштовхніть суміш через дрібне сито.
2. Відваріть картоплю та зробіть з неї класичне пюре. Додайте сіль і перець за смаком та 1 яйце. Все гарно перемішайте. Якщо маса буде рідкувата, додайте невелику кількість муки. Для начинки візьміть тунець, попередньо зливши рідину, тертий імбир, сіль і перець та перемішайте всі інгредієнти.
3. Сформуйте крокети з картопляної суміші та начинки, потім занурюйте їх в збите яйце, далі - в панірувальні сухарі і обсмажуйте у великій кількісті олії. Злийте і залишіть остивати.
4. На тій же олії обсмажте тонкі скибочки часнику протягом декількох секунд. Подавайте крем в окремих мисках з крокетами по центру, і прикрашайте шматочками часнику і кількома листочками руколи.