Кнедлики, заповнені тунцем, з гарбузовим соусом

інгредієнти

для 4 порцій:
300г м'якого білого хліба
1 х 160г Rio Mare Тунець в оливковій олії
1 цибулина
80г борошна
3 яйця
40г тертого сиру
200 мл молока
250г гарбуза
300 мл овочевого бульйону
невеликий пучок петрушки
пучок зеленої цибулі
40 г вершкового масла
сіль за смаком

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Подрібніть і обсмажте цибулю на сковороді з маслом на низькому вогні до напівпрозорого, але не коричневого кольору. Помістіть половину цибулі у велику миску.

    2. Додайте кубик гарбузової м'якоті і овочевий бульйон до цибулі на сковороді і тушкуйте близько 25 хвилин.

    3. Наріжте хліб кубиками і додайте в миску, де знаходиться цибуля. Додайте збите яйце, молоко, борошно, подрібнену петрушку і дрібку солі і добре перемішайте руками, щоб отримати досить рівномірну консистенцію. При необхідності намочіть руку, щоб тісто не прилипало.

    4. Налийте в каструлю з товстим дном води, підсоліть і доведіть до кипіння.

    5. Розімніть тунця виделкою, попередньо зливши рідину і змішайте його з тертим сиром.

    6. З тіста зробіть кульки розміром як волоські горіхи. Створіть заглиблення в середині кожної кульки ложкою і помістіть в середину трохи суміші тунця, а потім сформуйте кульки, щоб начинка не випадала.

    7. Варити фарширований кнедель в окропі близько 10 хвилин.

    Добре перемішайте гарбузовий соус і розлийте його на 4 окремі тарілки. Прикрашайте нарізаною цибулею і тертим сиром.

Найбільш натискані рецепти