Кнедлики, заповнені тунцем, з гарбузовим соусом


інгредієнти
300г м'якого білого хліба
1 х 160г Rio Mare Тунець в оливковій олії
1 цибулина
80г борошна
3 яйця
40г тертого сиру
200 мл молока
250г гарбуза
300 мл овочевого бульйону
невеликий пучок петрушки
пучок зеленої цибулі
40 г вершкового масла
сіль за смаком
Stampa Ricetta

Приготування
1. Подрібніть і обсмажте цибулю на сковороді з маслом на низькому вогні до напівпрозорого, але не коричневого кольору. Помістіть половину цибулі у велику миску.
2. Додайте кубик гарбузової м'якоті і овочевий бульйон до цибулі на сковороді і тушкуйте близько 25 хвилин.
3. Наріжте хліб кубиками і додайте в миску, де знаходиться цибуля. Додайте збите яйце, молоко, борошно, подрібнену петрушку і дрібку солі і добре перемішайте руками, щоб отримати досить рівномірну консистенцію. При необхідності намочіть руку, щоб тісто не прилипало.
4. Налийте в каструлю з товстим дном води, підсоліть і доведіть до кипіння.
5. Розімніть тунця виделкою, попередньо зливши рідину і змішайте його з тертим сиром.
6. З тіста зробіть кульки розміром як волоські горіхи. Створіть заглиблення в середині кожної кульки ложкою і помістіть в середину трохи суміші тунця, а потім сформуйте кульки, щоб начинка не випадала.
7. Варити фарширований кнедель в окропі близько 10 хвилин.
Добре перемішайте гарбузовий соус і розлийте його на 4 окремі тарілки. Прикрашайте нарізаною цибулею і тертим сиром.