Квіти цукіні, фаршировані тунцем і рікоттою


інгредієнти
для 4 порцій:
1 160 г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
12 квіток цукіні
200г рікотти
гілочка петрушки
2 ложки тертого сиру пармезан
1 яйце
2 ложки борошна
4 ложки молока
олія для смаження
сіль
1 160 г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
12 квіток цукіні
200г рікотти
гілочка петрушки
2 ложки тертого сиру пармезан
1 яйце
2 ложки борошна
4 ложки молока
олія для смаження
сіль
Stampa Ricetta

Приготування
1. Помістіть злитий тунець, рікотту, сир пармезан і трохи нарізаної петрушки в миску і добре перемішайте.
2. Почистіть квіти цукіні, делікатно помийте і начиніть сумішшю тунця.
3. Збити яйце з борошном і дрібкою солі і розведіть молоком, щоб отримати вершкове тісто.
4. Нагрійте щедру кількість рослинної олії на великій пательні протягом декількох хвилин, щоб довести її до оптимальної температури смаження, занурюйте фаршировані квіти в тісто і обережно опускайте в киплячу олію. Смажте до тих пір, поки квіти не будуть хрусткими і золотистими.
5. Обсмажуйте лише кілька квітів за раз,по готовності викладайе їх на абсорбуючий папір і подавайте гарячими.