Весняні роли з тунцем і перцем


інгредієнти
для 4 порцій:
1 160 г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
2 жовтих і 2 червоних перця
2 філе анчоусів в олії
1 чайна ложка каперсів
50г майонезу
кілька шт листя салату
трохи олії
сіль
1 160 г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
2 жовтих і 2 червоних перця
2 філе анчоусів в олії
1 чайна ложка каперсів
50г майонезу
кілька шт листя салату
трохи олії
сіль
Stampa Ricetta

Приготування
1. Розігрійте духовку до 200° і обсмажте весь перець протягом приблизно 30 хвилин , час від часу перевертаючи його, поки шкірки не стануть зморшкуваті і злегка обвуглені.
2. Дрібно наріжте тунець, попередньо зливши рідину, каперси і анчоуси та змішайте з майонезом.
3. Відділіть стебло і білу серцевину і розділіть м'якоть кожного перцю на чотири смужки.
4. Покладіть невелику кількість начинки на край смужки і загорніть рол. Помістіть по два роли на кожну тарілку, прикрасьте кількома листками салату і приправите невеликою кількістю олії і дрібкою солі. Подавайте негайно.