Батон з тунця із легким зеленим соусом


інгредієнти
для 4 порцій:
2 *160 г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
3 картоплі
2 ложки тертого сиру пармезан
2 яйця
велика гілочка петрушки
3 філе анчоусів
1 ложка каперсів
125 г густого йогурту
30 г оливкової олії
ніжний зелений салат
сіль
2 *160 г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
3 картоплі
2 ложки тертого сиру пармезан
2 яйця
велика гілочка петрушки
3 філе анчоусів
1 ложка каперсів
125 г густого йогурту
30 г оливкової олії
ніжний зелений салат
сіль
Stampa Ricetta

Приготування
1. Почистити, відварити та розтерти в пюре картоплю. В пюре додайте 1 яйце, сир пармезан і тунець, попередньо зливши олію.
2. Розігрійте духовку до 200 С. Всі інгредієнти перемішайте до отримання однорідної маси.
3. Перекладіть суміш на лист алюмінієвої фольги і надайте форму батона. Загорніть батон у фольгу, переконавшись, що обидва кінці належним чином закріплені і запікайте в духовці близько 30 хвилин.
4. Відваріть яйце під час приготування батона, а потім змішайте його з петрушкою, анчоусами, каперсами, олією і дрібкою солі. Додайте йогурт і добре перемішайте, щоб отримати смачний, ніжний соус. Залиште батон охолонути, потім наріжте і подавайте на подушці з листя салату під ложкою соусу.