Тунець зі спаржею, апельсином і мигдалем
інгредієнти
для 4 порцій
2 х 160 г брус Rіо-Маре Тунець в оливковій олії
2 яйця
800г спаржа
1 апельсин
1 маленька червона цибуля
40г оливкова олія
20г шкаралупи мигдалю
сіль і перець за смаком
2 х 160 г брус Rіо-Маре Тунець в оливковій олії
2 яйця
800г спаржа
1 апельсин
1 маленька червона цибуля
40г оливкова олія
20г шкаралупи мигдалю
сіль і перець за смаком
Stampa Ricetta
Приготування
1. Гарно почистіть спаржу. Варіть спаржу в каструлі з підсоленою водою близько 20 хвилин. Відваріть яйця, розрахувавши вісім хвилин з того часу, як вода почине кипіти.
2. Зніміть з апельсина кілька смужок цедри, а сам апельсин розділіть на шматочки, видаливши зовнішню мембрану.
3. Грубо подрібніть мигдаль, очистіть тверді варені яйця і наріжте невеликими шматочками. Дрібно наріжте цибулю.
4. Розріжте спаржу навпіл по довжині і розташуйте на чотирьох окремих тарілках. Зверху покладіть злитий, розділеним на скибочки тунець, додайте апельсин, варені яйця і нарізану цибулю. Прикрасьте мигдалем і цедрою, полийте оливковою олією і приправите чорним перцем.