Тартар з тунця, авокадо та фенхеля
інгредієнти
для 4 порцій
4 х 80 г бочки Rіо Маре Тунець в оливковій олії
1 авокадо
1 фенхель
сік 1/2 лимона
20 г оливкової олії
сіль і перець за смаком
кілька змішаних листя салату
4 х 80 г бочки Rіо Маре Тунець в оливковій олії
1 авокадо
1 фенхель
сік 1/2 лимона
20 г оливкової олії
сіль і перець за смаком
кілька змішаних листя салату
Stampa Ricetta
Приготування
1. Візьміть половину авокадо, очистіть його і наріжте м'якоть кубиками. Помістіть авокадо в миску і додайте оливкову олію, лимонний сік, дрібку солі і гарно приправите чорним перцем.
2. Помийте і наріжте фенхель невеликими шматочками і додайте в авокадо. Подрібніть тунець, попередньо зливши рідину, додайте до авокадо і обережно перемішайте.
3. Розташуйте тартар на чотирьох окремих тарілках, використовуючи металеву форму, якщо у вас є, або самостійно викладіть в формі кола, і прикрасьте декількома листочками салату.