Підсмажені бутерброди з тунцем і томатно-тартарним соусом
інгредієнти
для 4 порцій:
1 банка Rio-Mare в оливковій олії
4 скибочки хліба
2 скибочки шинки
2 скибочки сиру Фонтіна
1/2 помідора
2 ложки готового соусу тартар
1 банка Rio-Mare в оливковій олії
4 скибочки хліба
2 скибочки шинки
2 скибочки сиру Фонтіна
1/2 помідора
2 ложки готового соусу тартар
Stampa Ricetta
Приготування
1. Помістіть шинку і сир фонтіна на дві скибочки хліба, закрийте ще двома скибочками і покладіть отримані сендвічі на гриль або до тостеру.
2. Наріжте помідор, відкрийте підсмажені бутерброди і швидко наповніть їх скибочками помідорів, тунцем і соусом з тартару. 3. Знову закрийте бутерброди і розріжте їх навпіл, щоб отримати 4 трикутники. Їжте негайно. Ще ліпше смакує зі склянкою охолодженого яблучного або морквяного соку.