Лінгвейн з тунцем і горохом
інгредієнти
для 4 порцій
350 грам лінгвіну
160 грам Rіо Маре Тунець в оливковій олії
1 морква
1 стебло селери
1/2 цибулини
200 грам свіжого гороху
1 стиглий помідор
30 грам оливкової олії
Свіжа петрушка
Сіль
350 грам лінгвіну
160 грам Rіо Маре Тунець в оливковій олії
1 морква
1 стебло селери
1/2 цибулини
200 грам свіжого гороху
1 стиглий помідор
30 грам оливкової олії
Свіжа петрушка
Сіль
Stampa Ricetta
Приготування
1. Наповніть велику каструлю водою, додайте дрібку солі і доведіть до кипіння. Додати макарони і приготувати.
2. Промийте овочі. Наріжте моркву і помідор кубиками. Наріжте селеру, цибулю і петрушку.
3. Овочі обсмажити (крім петрушки і помідора) в каструлі з оливковою олією. Додати горох і тушити близько 10 хвилин. Додати сіль і помідор, злитий тунець і петрушку. Зняти з вогню приблизно через хвилину.
4. Злити макарони і приправити сумішшю. Подавати негайно і насолоджуватися.
Інша ідея
Замініть горох кабачком нарізаним на жульєнові смужки.