Паста з ніжним песто, тунцем і моцарелою
інгредієнти
для 4 порцій
350г коротких макаронів
160г банка тунця Rio-Mare в оливковій олії
200г моцарели
1 стиглий помідор
50г оливкової олії
жменя листя базиліка
1 столова ложка кедрових горіхів
30г тертого сиру Пармезан
2 столові ложки свіжого вершкового сиру
сіль
350г коротких макаронів
160г банка тунця Rio-Mare в оливковій олії
200г моцарели
1 стиглий помідор
50г оливкової олії
жменя листя базиліка
1 столова ложка кедрових горіхів
30г тертого сиру Пармезан
2 столові ложки свіжого вершкового сиру
сіль
Stampa Ricetta
Приготування
1. Доведіть велику кількість підсоленої води до кипіння.
2. Промийте базилік, покладіть його в блендер з олією, пармезаном, кедровими горіхами, дрібкою солі і вершковим сиром, і змішайте разом.
3. Спершу поєднайте моцарелу із помідором, а потім злийте тунця і змішайте з отриманою масою.
4. Зваріть макарони. За дві хвилини до зливу додайте дві столові ложки песто прямо у воду, в якій варяться макарони. Злийте воду з макарон, коли вони будуть готові в стані al dente.
5. Відразу додайте до них песто, добре перемішайте, і потім додайте тунець з помідором і моцарелою.