Соус з тунця
інгредієнти
на 4 порції:
3 банки (240 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
200г томатного пюре,
1 невелика цибулина,
½ зубчика часнику,
100 мл білого вина,
1 гілочка петрушки,
1 гілочка базиліку,
40 г оливкової олії extra virgin,
Сіль за смаком
3 банки (240 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
200г томатного пюре,
1 невелика цибулина,
½ зубчика часнику,
100 мл білого вина,
1 гілочка петрушки,
1 гілочка базиліку,
40 г оливкової олії extra virgin,
Сіль за смаком
Stampa Ricetta
Приготування
1. Поріжте цибулю, дрібно покришіть часник, а потім окремо поріжте базилік та петрушку. Обсмажте цибулю та часник на пательні до прозорості. Додайте вино та готуйте приблизно 3 хвилини, доки алкоголь не випариться.
2. Додайте томатне пюре, посоліть і готуйте приблизно 10 хвилин. Додайте тунця без рідкої частини та порізану зелень. Перемішуйте всі інгредієнти
протягом однієї хвилини, потім зніміть соус з вогню.
3. Ви також можете додати пакетик шафрану до соусу, щоб надати йому надзвичайного, п'янкого аромату