Тунець з базиліком, зеленими бобами та помідорами чері
інгредієнти
для 4 порцій:
2* 160г бляшанок тунця Rio-Mare в оливковій олії
300г червоних і жовтих помідорів черрі
300г зелених бобів
пучок базиліка
1/2 зубчика часнику
1 ст. ложка готового соусу песто
50г оливкової олії
сіль
2* 160г бляшанок тунця Rio-Mare в оливковій олії
300г червоних і жовтих помідорів черрі
300г зелених бобів
пучок базиліка
1/2 зубчика часнику
1 ст. ложка готового соусу песто
50г оливкової олії
сіль
Stampa Ricetta
Приготування
1. Відваріть зелену квасолю в підсоленій воді, злийтеі дайте охолонути.
2. Розріжте помідори навпіл і на чотири частини, приправте олією, сіллю, подрібненим часником і базиліком.
3. Розташуйте приготовані зелені боби на тарілці, додайте тунець і помідори разом з водою, в якій варилися боби, витягнувши з неї часник.
4. Подрібніть кілька листочків базиліку, додайте невелику кількість олії, змішайте з соусом песто; подавайти негайно зхрустким хлібом.