Суші з тунця

інгредієнти

для 4 порцій
2 х 160 г банки Rio Mare Тунець в оливковій олії
4 стебла ніжної селери
100г вершкового сиру
1 морква
250г рису для суші
15 г цукру
40 мл рисового оцту
4 листи водоростей норі
сіль за смаком
соєвий соус

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Помістіть рис в миску з холодною водою, добре промийте, злийте і помістіть в каструлю. Залийте рис водою близько 250 мл, додайте чайну ложку солі, добре перемішайте, накрийте кришкою і варіть близько 15 хвилин. Зніміть з вогню, і залиште відпочивати на кілька хвилин.

    2. Розігрійте оцет з цукром в каструлі, щоб отримати досить щільну рідину. Додайте її до рису, добре перемішайте, а потім відіжміть рис вологим рушником

    3. Зніміть нитки з стебел селери і наріжте по довжині, щоб отримати палички. Помийте, очистіть і натріть моркву.

    4. Помістіть один лист норі на бамбуковий килимок для суші , накрийте шаром рису. Використовуйте пальці, щоб рівномірно розподіляти рис по поверхні. Щоб рис не прилипав до рук, спочатку змочіть руки холодною водою. Викладаємо трохи сиру, зверху паличку селери, трохи тертої моркви і тунець (його потрібно розім’яти, попередньо зливши рідину).

    5. Згорніть лист, щоб утворився вузький, рівномірний циліндр. Загорніть , міцно заціпивши лист норі сам за себе, і помістіть в холодильник. Повторіть процедуру з іншими листами водоростей.

    6. Безпосередньо перед подачею наріжте суші і подавайте з соєвим соусом і імбиром, маринованим в оцеті.

Найбільш натискані рецепти