Спагетті “а-ля Карбонара” з тунцем і цукіні
інгредієнти
на 4 порції:
350 г спагетті з твердих сортів пшениці,
2 банки (160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
3шт цукіні,
2шт яєчних жовтка та 1шт ціле яйце,
4 столові ложки свіжих вершків,
1 чайна ложка тертого сиру пармезан,
40 г оливкової олії extra virgin,
Сіль та чорний перець за смаком
350 г спагетті з твердих сортів пшениці,
2 банки (160 г) тунця Rio Mare в оливковій олії,
3шт цукіні,
2шт яєчних жовтка та 1шт ціле яйце,
4 столові ложки свіжих вершків,
1 чайна ложка тертого сиру пармезан,
40 г оливкової олії extra virgin,
Сіль та чорний перець за смаком
Stampa Ricetta
Приготування
1. Доведіть до кипіння велику кількість води, посоліть.
2. Цукіні наріжте тонкими скибками та обсмажте на пательні з оливковою олією. Посоліть.
3. Додайте спагетті в киплячу воду і варіть до стану Аль денте. По готовності злийте воду.
4. Збийте яйця з вершками і пармезаном, потім додайте гарячі цукіні та тунець без рідкої частини, а потім додайте спагетті. Добре перемішайте, щоб спагетті увібрали соус.
5. Приправте чорним перцем за смаком і одразу ж подавайте до столу.
Також непогано
Додайте в макарони подрібнене свіже листя базиліка