Лінгвейн з тунцем і горохом

інгредієнти

для 4 порцій
350 грам лінгвіну
160 грам Rіо Маре Тунець в оливковій олії
1 морква
1 стебло селери
1/2 цибулини
200 грам свіжого гороху
1 стиглий помідор
30 грам оливкової олії
Свіжа петрушка
Сіль

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Наповніть велику каструлю водою, додайте дрібку солі і доведіть до кипіння. Додати макарони і приготувати.

    2. Промийте овочі. Наріжте моркву і помідор кубиками. Наріжте селеру, цибулю і петрушку.

    3. Овочі обсмажити (крім петрушки і помідора) в каструлі з оливковою олією. Додати горох і тушити близько 10 хвилин. Додати сіль і помідор, злитий тунець і петрушку. Зняти з вогню приблизно через хвилину.

    4. Злити макарони і приправити сумішшю. Подавати негайно і насолоджуватися.

    Інша ідея

    Замініть горох кабачком нарізаним на жульєнові смужки.

Найбільш натискані рецепти